Det som växer

Det verkar som om alla vovvarna har tänkt fälla igen. Några har knappt hunnit få tillbaka pälsen innan de fäller.  Jag borstar ur dem i omgångar. Värst just nu är Ola och Everth. De fick en ordentlig genomborstning i torsdags. Idag var det dags igen.

blogg20160704_2

blogg20160704_1

Varken jag eller vovvarna tycker det här med borstning är så kul. Vovvarna föredrar kloklippning framför borstning. Nu är de alla snälla att hålla på med. Efter borstning har vovvarna betydligt mindre hår och jag är betydligt lurvigare än före.

blogg20160706_2

Gräsmattan klippte jag också i torsdag, gräset var långt igen redan i lördags. Jag skulle behöva klippa det flera gånger i veckan. Som det är nu hinner jag bara en gång i veckan. Varje klippning tar drygt 2,5 timme. Det är så trist att klippa gräset. Du blir jagad av svärmar av flugor och bromsar. Väntar du till kvällen kommer myggen istället. Jag känner att jag är väldigt materiell när jag önskar mig en robotgräsklippare. Det står högt på önskelista, kanske inte högst upp men nästan. Det skulle spara väldigt mycket tid, irritation och bromsbett men det skulle också innebära ett stort utlägg.

blogg20160706_1

2 reaktion på “Det som växer

    1. Snowstreams Inläggsförfattare

      Visst är det lustigt, tycker de kunde fått behålla sin nya fina päls ett tag till.

Kommentarer inaktiverade.