Gröna fingrar

Nej, det har jag knappast. Jag saknar nog både tillräckligt intresse och tid för det. Nu får det mesta sköta sig själv. Det blir kanske inte alltid som jag tänkt mig.

Till jul köper jag alltid väldigt fina amaryllisar på Wallby Trädgård. Jag brukar spara lökarna och försöka få dem att blomma om. Det lyckas väl i promille av försöken. Penséerna verkar dock uppskatta det. Här har de självsått sig.

Till jul köper jag alltid väldigt fina amaryllisar på Wallby Trädgård. Jag brukar spara lökarna och försöka få dem att blomma om. Det lyckas väl i promille av försöken. Penséerna verkar dock uppskatta det. Här har de självsått sig. En liten maskros har också tagit plats i krukan.

Se så fint de blommar. Även om det nu kanske inte var just den typen av blomma jag tänkt mig i krukan.

Se så fint de blommar. Även om det nu kanske inte var just den typen av blomma jag tänkt mig i krukan.

Här har vi en liten solros som fåglarna planterat i en annan kruka med amaryllis.

Här har vi en liten solros som fåglarna planterat i en annan kruka med amaryllis.

De kan förstås bli så här fina. Även denna är planterad av fåglarna.

De kan förstås bli så här fina. Även denna är planterad av fåglarna.