Dessa dagar

Ta vara på dagen för du kan aldrig få tillbaka den tid som flytt. Sant men ibland är det faktiskt otroligt skönt att en dag är över. Vissa dagar, veckor och perioder är inte de roligaste. Det är bara att försöka genomlida, göra de bästa av dem och hoppas motståndet snart är över. Kanske är det precis samma sak med dagar/tid som med lycka. Kanske går det inte att skilja åt. Det är så mycket du inte kan påverka, tiden går, saker sker. Det är fragment som skapar helheter. Ligger allt i betraktarens öga? Hur du väljer att se och tolka det du upplever. Det är alltid något så det är bara att ta vara på alla de små ljusglimtarna och glädjas åt det. Tack och lov för vovvarna. Ingen kan som de muntra upp en när allt annat känns eländigt.

Ser ner den lilla ljusa fläcken över träden, en stjärna eller ett flygplan.

Ser ner den lilla ljusa fläcken över träden, en stjärna eller ett flygplan.

blogg20170122_2

blogg20170122_3

blogg20170122_4

Ett flygplan på väg bakom ekens grenar. Jag undrar alltid om passagerarna är på väg mot en ny spännande plats eller om de är på väg hem till en efterlängtad plats. Kanske är de flesta jobbresenärer, inte lika spännande kanske, så jag väljer fantiserar att de flesta är något av de två första.

blogg20170122_5