Fel

Ibland känns som vad jag än gör blir det fel, som om det inte spelar någon roll. Oavsett vilken väg jag kommer ta, oavsett hur jag väljer att göra något blir resultatet detsamma. Som om det vore förutbestämt. De senaste åren har varit tuffa. Inte mycket som gått rätt. Dessa usla vintrar tar musten ur mig.

blogg20170218_1

Stackars lilla nässelfjärilen måste vaknat till av det varma vädret. (som gjorde allt till is igen.) Han vågade sig ut men tyvärr var han så fel ute. Jag hittade honom fastfrusen i snön imorse. Jag tog in honom för att han skulle få tina men naturligtvis var det redan allt för sent.

Stackars lilla nässelfjärilen, han måste vaknat till av det varma vädret. (Som gjorde allt till is igen.) Han vågade sig ut men tyvärr var han så fel ute. Jag hittade honom fastfrusen i snön i morse. (För naturligtvis måste plusgrader som skapar is följas av kalla perioder så att isen blir kvar.) Jag tog in honom för att tina, men naturligtvis var det redan allt för sent.

2 reaktion på “Fel

    1. Snowstreams Inläggsförfattare

      Tusen tack Nicole! <3 Ja någon gång måste det ju vända tycker man.

Kommentarer inaktiverade.